.

Süt Sığırcılığı Eğitimi Sertifika Programı

Başvuru Hakkında

- Bu eğitim  Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredi Paketine (1.000.000 TL'ye kadar) başvuracak kişilerden bankanın talep ettiği mesleki eğitimi almış olmak şartına göre hazırlanmıştır.

- Süt sığırcılığı sertifikası kredi çekmek için talep edilen ön koşullardan olup, diğer koşulların banka ile görüşülmesi gerekmektedir. Kredinin onaylanması veya onaylanmaması banka sorumluluğundadır.

- Süt Sığırcılığı Eğitimi Sertifika Programı uzaktan eğitim yolu ile asenkron olarak yapılacaktır.

- Kesin kaydınızı tamamladıktan sonra size uygun olacak istediğiniz bir zaman diliminde web sitemizde yer alan BGM eğitim portalındaki https://bgmegitim.mehmetakif.edu.tr/login/index.php adresinden eğitime katılabilirsiniz.

Kimler başvurabilir? Tarım ürünleri üreten girişimciler, çiftçiler, hayvancılık yapanlar ve hayvancılıkla ilgilenmek isteyen herkes
Bu sertifikadan yararlanmak isteyenler Ziraat Bankası ile iletişim kurarak daha fazla bilgi edinmeleri önerilir.

Eğitim Ücreti: 400 TL

Önemli Notlar:
1. Kaydınızı yapıp eğitim ücretini yatırdıktan sonra en geç 3 iş günü içerisinde sisteminiz açılacaktır.
2. Eğitim sisteminde (https://bgmegitim.mehmetakif.edu.tr/login/index.php) "Süt Sığırcılığı Eğitimi Sertifika Programı" kapsamında 8 konuda sunulan eğitim videolarının hepsini izlemeniz gerekmektedir.
3. Eğitime girebilmek için https://bgmegitim.mehmetakif.edu.tr/login/index.php adresine "e-devlet ile giriş yap" seçeneği ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

4. Süt Sığırcılığı Eğitimi Sertifika Programını tamamlamak için eğitimin sonunda 25 soruluk bir sınav olacaktır.

5. Eğitim videoları izlendikten sonra sertifika alabilmek için sınavda toplamda 25 sorudan en az 13’ünün doğru cevaplanması gerekmektedir.

6. Yeterli doğru sayısına ulaşamayıp başarısız olunması durumunda sınav hakkı tekrar açılacaktır.

7. Süt Sığırcılığı Eğitimi Sertifika Programını başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra sertifikanızı posta yoluyla en geç 7 iş günü içinde tarafınıza gönderilecektir. 

Kayıt Olma ve Ödeme: Kurs ödemeleri kredi kartı ile gerçekleştirilecektir. Havale ve EFT kabul edilmeyecektir. BGM eğitim portalı sisteminde nasıl kayıt ve ödeme yapılacağına dair "kayıt olma ve derse giriş kılavuzu" hazırlanmıştır. Kılavuza ulaşmak için tıklayınız. 






Eğitim-Online-Önkayıt

  • Başvuru için tıklayınız